Containere modulare

SC Gendav SRL comercializeaza si inchiriaza containere modulare metalice de cea mai buna calitate, rezistente si dotate cu geam termopan si covor PVC.

In functie de dorinta si nevoile clientului, containerele modulare pot fi partial sau complet utilate cu tot ceea ce este nevoie pentru buna desfasurare a activitatii pentru care sunt cumparate sau inchiriate:

DOTARI CONTAINERE MODULARE

Containerele modulare metalice au planseul format din patru piese de colt cu sistem twist lock. Sunt din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, dispun de structura metalica profilata la rece cu vata minerala de sticla norma C1 de 100 mm, OSB de exterior 18 mm si linoleum PC trafic intens. Rezistenta portanta este de 400 kg/m2.
Acoperisul containerelor modulare metalice de vanzare si de inchiriat este format din patru piese de colt sistem twist lock, au structura metalica profilata la rece si prevazuta cu canal de drenare a apei. Este realizat din tabla zincata dublu faltuita 0,5 mm. Dispune de membrana hidroizolatoare. Are vata minerala 100 mm norma C1 si pal melaminat de 18 mm. Este dotat cu instalatie electrica. Rezistenta portanta este de 250 kg/m2.

Acoperisul containerelor modulare metalice de vanzare si de inchiriat este sustinut de stalpi profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 3 mm.
Peretii containerelor modulare metalice disponibile pentru inchiriere si pentru cumparare sunt formati din panou sandwich poliuretan tip C 1 50 mm. La cererea clientului se pot executa si alte grosimi. Usa este 800 x 2000 PVC sau usa metalica Ninz. Fiecare perete dispune de 2 ferestre PVC oscilobatante 1000/1000 cu geam termopan.
Containerele modulare metalice de vanzare si inchiriere dispun de instalatie electrica atat in exterior cat si in interior. Instalatia electrica din exterior este formata din doua prize exterioare de 380 V la 32 A si agrafa pentru impamantare. Instalatia electrica din interior este formata dintr-un tablou cu sigurante automate de 10 A/25 A, doua prize duble IP55, un comutator si doua lampi neon 2 x 18 IP 65.