Containere monobloc

S.C. Gendav S.R.L. va ofera o gama diversificata de containere construite din panouri sandwich termoizolante si prevazute cu tamplarie PVC. Ele pot fi dotate in functie de modul de utilizare:

  • Birouri
  • Vestiare
  • Grupuri sanitare
  • Spatii de depozitare
  • Locuinte

Containerele metalice monobloc de vanzare sau de inchiriat sunt noi si pot fi dotate si utilate in functie de nevoile clientului cu instalatie de incalzire, aer conditionat, pat, bucatarie, cabina dus, toaleta, birouri, mobila, scari exterioare.

CONTAINERE METALICE MONOBLOC NOI LIVRATE LA CHEIE

Compania SC GENDAV SRL livreaza containere metalice monobloc noi, la cheie, realizate la comanda in functie de cerintele clientului, termenul de executie fiind intre 3 si 25 de zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.

Avantajele containerelor monobloc sunt: pot fi realizate la comanda si utilate in functie de cerintele clientului, se monteaza rapid si simplu fiind gata de utilizare imediat, sunt livrare in siguranta de specialistii nostri oriunde pe teritoriul Romaniei, necesita o suprafata mica de instalare si pot fi amplasate si supraetajat, sunt foarte solide si rezistente in timp la intemperii si cutremure, sunt izolate termic si fonic.
Containerele monobloc sunt realizate pe o structura metalica profilata la rece, cu grosimea intre 3 si 12 mm. Normele ISO de constructie a containerelor sunt respectate si in privinta imbinarii planseului si acoperisului.